Taxi naar Zwarte Cross in Lievelde – Betrouwbaar en Voordelig

Reserveer uw taxi naar Zwarte Cross in Lichtenvoorde met Taxi Bob. Wij bieden betrouwbare groepsvervoer en retourdiensten vanuit Enschede en omstreken. Boek vroeg om de beste tarieven te garanderen voor 18 t/m 21 juli 2024.

Ontdek Zwarte Cross – Het Culturele Spektakel van Lichtenvoorde

Zwarte Cross is een van de grootste en meest unieke festivals in Nederland, gevierd in de uitgestrekte velden van Lichtenvoorde. Dit festival combineert muziek, motocross, en theater en trekt jaarlijks duizenden bezoekers met een eclectische en energieke line-up.

Ontdek andere festivals in 2024

LowLands 2024

Ontdek Lowlands 2024: een bruisend festival van muziek, kunst en cultuur op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen, van 16 tot en met 18 augustus. Geniet van topacts, innovatieve kunst en culinaire verrassingen.

Verknipt Amsterdam


Ervaar Verknipt 2024, een elektriserend eendaags dancefestival op 20 juli in de Johan Cruijff Arena, Amsterdam. Beleef de beste house en techno sets van internationaal gerenommeerde DJ’s en artiesten.

AppelPop 2024

Duik in de gezellige sfeer van Appelpop, een gratis muziekfestival op 13 en 14 september 2024 langs de Waalkade in Tiel. Dit festival brengt een mix van populaire Nederlandse en internationale bands die garant staan voor twee dagen vol muzikaal vermaak en feestvreugde.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heeft u nog vragen?

Scroll naar boven