Taxi naar LowLands – Betrouwbaar en Voordelig

Reserveer uw taxi naar LowLands in Biddinghuizen met Taxi Bob. Wij bieden betrouwbare groepsvervoer en retourdiensten vanuit Enschede en omstreken. Boek vroeg om de beste tarieven te garanderen voor 16 t/m 18 augustus 2024.

Ontdek Lowlands – Het Culturele Festivalhart van Biddinghuizen

Lowlands is een van de meest veelzijdige en dynamische muziekfestivals in Nederland, gevestigd op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Dit festival trekt jaarlijks duizenden cultuurliefhebbers met een rijke line-up van internationale muziek, theater, film en kunst.

Ontdek andere festivals in 2024

Amsterdam Dance Event 2024

Ontdek Amsterdam Dance Event 2024: een wereldwijd toonaangevende conferentie en festival van elektronische muziek in het hart van Amsterdam, van 16 tot en met 20 oktober. Ervaar optredens van top DJ’s, innovatieve elektronische muziek en netwerkmogelijkheden in de bruisende clubscene.

Verknipt Amsterdam


Ervaar Verknipt 2024, een elektriserend eendaags dancefestival op 20 juli in de Johan Cruijff Arena, Amsterdam. Beleef de beste house en techno sets van internationaal gerenommeerde DJ’s en artiesten.

Zwarte Cross 2024

Duik in de unieke wereld van Zwarte Cross, een spectaculair festival van muziek, motorcross, stunts en theater van 18-21 juli 2024 in Lichtenvoorde. Dit festival combineert actie, kunst en hilariteit voor een onvergetelijke ervaring.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heeft u nog vragen?

Scroll naar boven