Taxi naar Dance4Liberation – Betrouwbaar en Voordelig

Reserveer uw taxi naar Dance4Liberation in Zwolle met Taxi Bob. Wij bieden betrouwbare groepsvervoer en retourdiensten vanuit Enschede en omstreken. Boek vroeg om de beste tarieven te garanderen voor 5 mei 2024.

Ontdek Dance4Liberation – Het Bevrijdende Dansfeest van Zwolle

Dance4Liberation is een van de meest energieke dance-muziekfestivals in Nederland, gevierd aan de levendige oevers van de Wijthmenerplas in Zwolle. Dit festival trekt jaarlijks duizenden feestgangers met een line-up van top DJ’s, die de vrijheid vieren met opzwepende beats en een onvergetelijke sfeer.

Ontdek andere festivals in 2024

LowLands 2024

Ontdek Lowlands 2024: een bruisend festival van muziek, kunst en cultuur op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen, van 16 tot en met 18 augustus. Geniet van topacts, innovatieve kunst en culinaire verrassingen.

Verknipt Amsterdam


Ervaar Verknipt 2024, een elektriserend eendaags dancefestival op 20 juli in de Johan Cruijff Arena, Amsterdam. Beleef de beste house en techno sets van internationaal gerenommeerde DJ’s en artiesten.

Zwarte Cross 2024

Duik in de unieke wereld van Zwarte Cross, een spectaculair festival van muziek, motorcross, stunts en theater van 18-21 juli 2024 in Lichtenvoorde. Dit festival combineert actie, kunst en hilariteit voor een onvergetelijke ervaring.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heeft u nog vragen?

Scroll naar boven