Taxi naar Boulevard Outdoor – Betrouwbaar en Voordelig

Reserveer uw taxi naar Boulevard Outdoor in Wierden met Taxi Bob. Wij bieden betrouwbare groepsvervoer en retourdiensten vanuit Enschede en omstreken. Boek vroeg om de beste tarieven te garanderen voor 29 juni 2024.

Ontdek Boulevard Outdoor – Het Feestelijke Muziekhoogtepunt van Wierden

Boulevard Outdoor is een van de meest sfeervolle en levendige muziekfestivals in Nederland, georganiseerd op het groene terrein van Sportpark Het Lageveld in Wierden. Dit festival trekt jaarlijks duizenden bezoekers met een line-up van toonaangevende artiesten uit diverse muziekgenres.

Ontdek andere festivals in 2024

LowLands 2024

Ontdek Lowlands 2024: een bruisend festival van muziek, kunst en cultuur op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen, van 16 tot en met 18 augustus. Geniet van topacts, innovatieve kunst en culinaire verrassingen.

Verknipt Amsterdam


Ervaar Verknipt 2024, een elektriserend eendaags dancefestival op 20 juli in de Johan Cruijff Arena, Amsterdam. Beleef de beste house en techno sets van internationaal gerenommeerde DJ’s en artiesten.

Zwarte Cross 2024

Duik in de unieke wereld van Zwarte Cross, een spectaculair festival van muziek, motorcross, stunts en theater van 18-21 juli 2024 in Lichtenvoorde. Dit festival combineert actie, kunst en hilariteit voor een onvergetelijke ervaring.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heeft u nog vragen?

Scroll naar boven