Taxi naar Amsterdam Dance Event – Betrouwbaar en Voordelig

Reserveer uw taxi naar Amsterdam Dance Event met Taxi Bob. Wij bieden betrouwbare groepsvervoer en retourdiensten vanuit Enschede en omstreken. Boek vroeg om de beste tarieven te garanderen voor 16 t/m 20 oktober 2024.

Ontdek Amsterdam Dance Event – Het Kloppe Hart van Elektronische Muziek in Amsterdam

Amsterdam Dance Event (ADE) is een van de meest prestigieuze en omvangrijke elektronische muziekfestivals en conferenties ter wereld, gevestigd in het hart van Amsterdam. Dit evenement trekt jaarlijks duizenden professionals en muziekliefhebbers, met een wereldklasse line-up van DJ’s en artiesten verspreid over diverse locaties door de stad.

Ontdek andere festivals in 2024

LowLands 2024

Ontdek Lowlands 2024: een bruisend festival van muziek, kunst en cultuur op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen, van 16 tot en met 18 augustus. Geniet van topacts, innovatieve kunst en culinaire verrassingen.

Verknipt Amsterdam


Ervaar Verknipt 2024, een elektriserend eendaags dancefestival op 20 juli in de Johan Cruijff Arena, Amsterdam. Beleef de beste house en techno sets van internationaal gerenommeerde DJ’s en artiesten.

Zwarte Cross 2024

Duik in de unieke wereld van Zwarte Cross, een spectaculair festival van muziek, motorcross, stunts en theater van 18-21 juli 2024 in Lichtenvoorde. Dit festival combineert actie, kunst en hilariteit voor een onvergetelijke ervaring.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heeft u nog vragen?

Scroll naar boven